Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Päivänkorento B42, 1 huone, 28,0 m²

Ihana yksiö lasitetulla parvekkeella

Valitse omaksesi kodikas 28-neliöinen yksiö uudesta kerrostalosta ja mukavasta naapurustosta Vermonniityn kotikorttelista. Asunnosta B42 löydät kaiken tarpeellinen ihastuttavassa paketissa.

Tämä huolella suunniteltu toisen kerroksen koti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Espoon Päivänkorento rakennetaan vuokratontille, mikä mahdollistaa pääsyn uuteen kotiin pienemmällä pääomalla. Voit itse päättää, maksatko osuutesi taloyhtiön tontista pois kerralla vai lyhennätkö osuuttasi tontinvuokrasta vastikkeessa.

Eteinen ja säilytystilat

Koti alkaa valoisasta eteisestä, josta on suora näkymä ulos. Hyvien säilytystilojen ja toiminnallisen Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta vaatteet, harrastusvarusteet ja tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Tässä kodissa arki rullaa.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteinen avautuu avaran valoisaan keittiön ja oleskelutilojen kokonaisuuteen, jossa on tyylikäs ja kestävä laminaattilattia. Oleskelutiloista on käynti koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Näkymät avautuvat rauhalliselle sisäpihalle länteen. Tehosteseinä tuo kotiin persoonallista ilmettä.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu lasitetulle parvekkeellesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta parvekkeelle vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Toimivat yhteistilat

Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät hyvät polkupyörien säilytys- ja huoltotilat, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastot sekä viihtyisä talosauna.

Hyvinvointia kotikorttelissa

Päivänkorennon uudet kodit on suunniteltu hyvää ja energistä elämää ajatellen. Kotikortteliin tulee liikkumaan innostava hyvinvointipihan ja kuntoiluvälineillä varustettavan yhteiskäyttötilan kokonaisuus, jollaista ei ole muualla tarjolla. Hyvinvointipihalla aikuiset ja lapset voivat treenata ja puuhata yhdessä ja rinnakkain. Kuntoilumahdollisuudet sopivat kaikille ja innostavat liikkumaan niitäkin, joiden ei tule lähdettyä treenaamaan naapurustoa pidemmälle.

Joustava vuokratontti

Espoon Päivänkorento rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Voit itse päättää, maksatko tontinvuokraa kuukausittain vastikkeessa vai maksatko koko osuuden kerralla pois.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
28,0 m²
Kerros
2 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

  • 70 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 20% myyntihinnasta arviolta 28.9.2018
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 28.11.2018, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi 
Pääomavastike
  • 2.ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  1,92 €/m²/kk (sis.koron) 
  • 3.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,34 €/m²/kk 
Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.
Laajakaistavastikearvio 6 €/huoneisto/kk

Vaatehuone vai sauna?

Tässä kodissa voit halutessasi teettää vaatehuoneen tilalle saunan. Nyt kannattaa toimia, sillä valinta-aikaa on 30.8.2017 asti.

Arvostatko vaatehuonetta, jossa voit säilyttää vaatteesi ja varusteesi kätevästi ja käytännöllisesti hyvässä järjestyksessä? Vai oletko intohimoinen saunoja, joka rakastaa oman saunan löylyjä? Tee kodistasi juuri omien toiveidesi mukainen ja valitse mieleisesi vaihtoehto.