Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Lähde A 25, 1 huone, 28,5 m²

Tyylikäs yksiö kaikin herkuin

Espoon Lähteen asunto A25 hurmaa tehokkuudellaan. 28,5-neliöisestä yksiöstä löytyy kaikki hyvän elämän eväät laadukkaista kalusteista lasitettuun parvekkeeseen.

Tämä viidennen kerroksen koti sopii mainiosti niin sinkulle kuin sijoittajalle. Oman kotikorttelin energinen hyvinvointipiha ja läheltä löytyvät palvelut tekevät arjesta juhlaa.

Toimiva pohjaratkaisu

Kaunis puistonäkymä avautuu heti eteisestä, jossa vaatteet ja tavarat pysyvät siististi piilossa Elfa-säilytysjärjestelmässä. Oleskelutilat saavat rutkasti luonnonvaloa isoista ikkunoista koko asunnon levyisen lasitetun länsiparvekkeen viimeistellessä viihtyisyyden. Tilavassa pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, tilavaraus pesukoneelle sekä mukavasti laskupintaa.

Tyylikkäät pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tämän kodin yleisilmettä rytmittää sinne valittu lähes valkoinen, hienovaraisesti puunsyitä toistava, Tammi Cortina laminaatti Egger Pro -mallistosta. Eteisestä ja makuuhuoneesta löytyy Elfan kätevä ja monipuolinen säilytysjärjestelmä valkoisilla peili- ja melamiiniliukuovilla. Kokonaisuus on muunneltavissa juuri sellaiseksi, että se parhaiten vastaa tarpeitasi. Asunnon moderniin Puustellin keittiöön on valittu satiininvalkoiset matat kalusteovet ja välitilaan valkoinen kiiltävä 10x30 laatta tasaladonnalla. Työtaso on kaunis betonia muistuttava tummanharmaa Moon Night -laminaattitaso. Keittiö on varusteltu AEGn laadukkailla kodinkoneilla.\n\nModerni pesuhuone on toteutettu valkoharmailla pintamateriaaleilla kauniiksi kokonaisuudeksi. Lattia on laatoitettu aikaa kestävällä 10x10cm LPC Vegas Grey -laatalla ja seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät 20x40 cm laatat. Pesuhuoneen kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset ja tilavaraus pesutornille on myös huomioitu.

Hyvän olon kotikortteli

Espoon Lähteen yhteistiloista löytyy kaikki tarpeellinen urheiluvälinevarastoista polkupyörien huoltopisteeseen. Pyykkihuolto sujuu näppärästi tilavassa pesutuvassa ja Postin Smartpost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja sekä verkko-ostoksia kellon ympäri. Lisälämpöä elämään tuo yhteinen talosauna vilvoitteluterasseineen. Kotikorttelin upea pihakokonaisuus tarjoaa hyvinvointia, kuntoilua, pelejä ja leikkejä sekä rentoa yhdessäoloa. Tervetuloa omaan kotiin viihtyisään Vermonniityn kotikortteliin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
28,5 m²
Kerros
5 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta. 

  • 90 % myyntihinnasta 
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 30.9.2019, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi