Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Espoon Puronsolina

Myytavat_asunnot_Puronsolina_topbanner_projekti.jpg

Muutto: loppuvuodesta 2020

Uusia koteja Vermonniityn sydämeen

Puronsolinan uudiskohde kutsuu Leppävaaran palvelujen kainaloon ja vehreään Vermonniityn kotikortteliin.

Asunto Oy Espoon Puronsolina asettuu Vermonniityn kotikorttelin keskelle tarjoillen ihanan väljää asumista, upeita näkymiä ja mukavaa yhteisöllisyyttä. 6-7-kerroksiseen kotitaloon tulee noin 60 huoletonta ja laadukasta uudisasuntoa tehokkaista yksiöistä aina saunallisiin perhekoteihin. Kaikkiin koteihin tulee joko lasitettu parveke tai oma asuntopiha, miellyttävä lattialämmitys sekä mukavankokoiset ikkunat. Kun olet mukana jo rakentamisen ensimetreillä, pääset valitsemaan uuden kodin sisustustyylin viidestä upeasta kokonaisuudesta. Raikkaan moderni perustyyli kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Lisähintaisista vaihtoehdoista löytyy niin skandinaavista harmoniaa kuin teollista rouheutta. Uusien kotien suunnittelu on jo käynnissä ja ennakkomarkkinoinnin on määrä alkaa kevään 2019 aikana. Jätä siis yhteystietosi nyt, niin pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa.

Hyvää oloa ja puron solinaa

Puronsolina tarjoilee harvinaista herkkua upeissa puistomaisemissa. Nimensä uudiskohde on saanut vieressä solisevasta Monikonpurosta, josta voi hyvällä tuurilla bongata jopa taimenia. Vermonniityn kotikorttelin erikoisuutena on asukkaiden yhteinen hyvinvointipihojen kokonaisuus, jossa on mukava kuntoilla, rentoutua sekä viettää vaikka aikaa naapureiden tai oman perheen kesken. Lisää virkistysmahdollisuuksia tarjoilevat vierestä löytyvät Majurinpuisto ja Runoratsunpuisto. Energiseen arkeen kannustavat niin ikään oman korttelin kuntosalilaitteilla varustettu yhteistila, pyöränpesu- ja huoltopisteet sekä ulkoilu- ja urheiluvälineille varatut turvalliset säilytystilat. Autopaikat sijoitetaan viereiseen pysäköintirakennukseen, jossa on huomioitu myös sähköauton käyttäjät.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
66
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/espoo/myytavat_asunnot_espoo__vermonniitty_esityksen_-aloituskuva_1180x500.jpg

Tutustu Vermonniityn virtuaaliesitykseen

Katso virtuaaliesitys

Tutustu Vermonniityn naapurustoon:

Hyvää oloa omassa kotikorttelissa

Vermonniityn kotikortteli tarjoaa huoletonta elämää loistosijainnilla. Poikkeuksellisen väljästi rakennettavat talot ja kotikorttelin oma hyvinvointipiha kutsuvat viihtymään Espoon Leppävaaraan.