Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Virranvälke A25, 3 huonetta, 59,0 m²

Muutto: maaliskuussa 2020

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto

Tyyliä ja tunnelmaa, arjen pieniä iloja, runsaasti ikkunapintaa ja lasitetun parvekkeen rauhaa - niistä on tämä 59-neliöinen kolmio tehty.

Valitse omaksesi huoleton uudisasunto ja heitä hyvästit remonttitarpeille ja repsottaville nurkille. Espoon Virranvälke kutsuu energiseen kotikortteliin luonnon ja palvelujen äärelle.

Kodikkaat oleskelutilat

Tässä kodissa arki rullaa - kiitos loistavien säilytystilojen ja fiksun pohjaratkaisun. Avara olohuone on helppo kalustaa mieleisekseen suurista ikkunoista tulvivan luonnonvalon viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Oleskelutilat jatkuvat kolmeen ilmansuuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Eggerin kaunis Haapa harmaa laminaatti rytmittää tämän kodin vaaleaa ilmettä. Keittiö on toteutettu moderniksi kokonaisuudeksi Puustellin kalusteilla ja Boschin kodinkoneilla. Kaapit ovat mattavalkoiset ja vetimettömät, joka helpottaa puhtaanapitoa. Välitilaan on valittu kuultava kaunis valkoinen lasi ja työtasona on musta eläväpintainen laminaatti. Keittiön astianpesukone on kalustepeitteinen ja jääkaappi muistuttaa väriltään rosteria. Keittiön viimeistelee kaunis valaistus, joka on toteutettu LED-listoin ja kattospotein. \n\nHuoneiston kylpyhuone on toteutettu moderniksi kokonaisuudeksi keittiön tavoin. Lattia on laatoitettu Laattapisteen isolla 30x60 tummanharmaalla laatalla, jonka käytön unidrain lattiakavio mahdollistaa. Seinissä on niin ikään isot 30x60 kiiltävät valkoiset laatat. Kylpyhuoneen varustus vastaa ajan vaatimustasoa; seinä-wc on moderni ratkaisu ja helpottaa puhtaanapitoa, pyykki- ja allaskaappi antavat paljon säilytystilaa ja iso valopeili kruunaa kokonaisuuden.

Yhteistilat

Virranvälkkeeseen on helppo kotiutua, sillä kotikortteli tarjoaa kaikki hyvän elämän eväät. Puistomaisella korttelipihalla hoituu niin treenaus kuin rentoutuminen. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan naapuritalossa. Oman kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mm. talopesula ja kuivaushuone, Postin Smartpost-automaatti sekä viihtyisä kerhotila länsipihalle avautuvine terasseineen. Pyöräilevien asukkaiden iloksi polkupyörien säilytykseen on varattu hyvät tilat. Pyörien pesu- ja huoltopiste löytyy sekä sisältä että ulkoa. Autopaikat sijoitetaan erilliseen rakennukseen kotitalon viereen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 274 900
Myyntihinta
€ 165 100
Lainaosuus
€ 109 800
Tontin lunastusosuus
€ 42 492
Pinta-ala
59,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 93
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 490
Hoitovastike
€ 233
Tontin vuokravastike
€ 188
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • 70 % myyntihinnasta 
  • n. 20 % myyntihinnasta 15.10.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 20.3.2020, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi