Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Virranvälke B43, 3 huonetta, 69,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: maaliskuussa 2020

Avara ja valoisa kolmio

Haaveiletko huolettomasta uudisasunnosta? Tai omasta saunasta ja lasitetusta länsiparvekkeesta? Tämä 69,5-neliöinen kolmio voisi olla uusi kotisi.

Runsaat säilytystilat, hyvinvarusteltu keittotila, lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit ja isot ikkunat avarin näkymin - niistä on tämä koti tehty.

Kodikkaat oleskelutilat

Tämä koti on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten sujuvaa arkea silmällä pitäen. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin eteisestä kuin molemmista makuuhuoneista. Avara eteinen mahdollistaa myös omat kalusteet. Suojaisassa keittiössä on kotikokin iloksi mukavasti laskupintaa, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso sekä kalusteuuni. Kodin kruununa on länteen avautuva lasitettu parveke.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa laatoitetussa pesuhuoneessa on tyylikäs seinä-wc, valopeili, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Saunan lauteet ovat tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin raikkaan modernin sisustustyylin. Eggerin kaunis Haapa harmaa laminaatti rytmittää kodin vaaleaa ilmettä. Keittiössä on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet. Kaapit ovat mattavalkoiset ja vetimettömät, mikä helpottaa puhtaanapitoa. Välitilaan on valittu kuultava kaunis valkoinen lasi ja työtasona on musta eläväpintainen laminaatti. Keittiön astianpesukone on kalustepeitteinen ja jääkaappi muistuttaa väriltään rosteria. Keittiön viimeistelee kaunis valaistus, joka on toteutettu LED-listoin ja kattospotein. Kodista löytyy Elfan kauniit ja toimivat säilytysjärjestelmät. Kylpyhuoneen lattia on laatoitettu Laattapisteen isolla tummanharmaalla laatalla. Seinissä on niin ikään isot kiiltävät valkoiset laatat.

Yhteistilat

Virranvälkkeeseen on helppo kotiutua, sillä kotikortteli tarjoaa kaikki hyvän elämän eväät. Puistomaisella korttelipihalla hoituu niin treenaus kuin rentoutuminen. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan naapuritalossa. Oman kotitalon ensimmäiseen kerrokseen tulee mm. talopesula ja kuivaushuone, Postin Smartpost-automaatti sekä viihtyisä kerhotila länsipihalle avautuvine terasseineen. Pyöräilevien asukkaiden iloksi polkupyörien säilytykseen on varattu hyvät tilat. Pyörien pesu- ja huoltopiste löytyy sekä sisältä että ulkoa. Autopaikat sijoitetaan erilliseen rakennukseen kotitalon viereen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 302 700
Myyntihinta
€ 181 500
Lainaosuus
€ 121 200
Tontin lunastusosuus
€ 50 055
Pinta-ala
69,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 103
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 541
Hoitovastike
€ 275
Tontin vuokravastike
€ 222
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

iLOQ on ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka säästää ajan kuluessa rahaa ja ympäristöä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta

  • 70 % myyntihinnasta 
  • n. 20 % myyntihinnasta 15.10.2019
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 20.3.2020, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi