amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Loppuunmyyty

Asunto Oy Espoon Omenatorni

Piispansilta 21 A, 02230, Espoo
Tämä uudiskohde on loppuunmyyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?
Asuntohakuun
Loppuunmyyty

Asunto Oy Espoon Omenatorni

Piispansilta 21 A, 02230, Espoo

Upeita cityasuntoja Ison Omenan naapurissa

Uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon Matinkylään, kauppakeskus Ison Omenan yhteyteen. Espoon Omenatornin kaikki asunnot on myyty, tutustu muihin Matinkylän uudiskohteisiin.

Asunto Oy Espoon Omenatorni tekee cityasumisesta juhlaa. Uudet raikkaat asunnot sijoittuvat kasvavan ja kehittyvän kauppakeskus Ison Omenan ja rakenteilla olevan Matinkylän Metrokeskuksen päälle. Nimensä mukaisesti 16-kerroksinen tornitalo käsittää yhteensä 79 upeaa uutta asuntoa upeine yhteistiloineen. Kauppakeskuksen katolle tulee asukkaiden käyttöön viihtyisä oleskelu- ja leikkipaikka istutuksineen ja viheralueineen sekä saunaosastoineen. Katutasosta löytyvät sisäänkäyntiaulat sekä erikseen myytävää liiketilaa.

Kodikkaat faktat

Kerroksia
14
Koteja yhteensä
79
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistusmuoto
Oma
Muutto: 11/2016

Naapuruston tarina

Espoon Omenatornin uudiskohde asettuu ainutlaatuiselle paikalle suoraan laajenevan kauppakeskuksen ja rakenteilla olevan metrokeskuksen päälle. Vastaavaa ei näillä kotikulmilla ole aiemmin nähty! Vain kivenheiton päässä uusi ja urbaani asuinalue muuttuu luonnonläheiseksi, Suomenlahden rannalle sijoittuvaksi vehreäksi ympäristöksi.

Lähipalvelut

Tämän lähemmäs Ison Omenan runsaita palveluita ei voi päästä. Kauppakeskus on kuin pieni kaupunki itsessään päivittäistavaraliikkeineen, erikoisliikkeineen, kahviloineen, ravintoloineen ja vapaa-ajanviettopaikkoineen. Uudisrakentamisen myötä palvelujen kirjo vain kasvaa nykyisestä. Lähellä ovat myös terveysasema, kirjasto, koulut ja päiväkodit.

Liiku ja nauti luonnosta

Espoon Matinkalliossa on helppo viihtyä. Luonnonläheinen kotipaikka tarjoaa aktiiviselle liikkujalle ja ulkoilusta nauttivalle paljon mahdollisuuksia. Ulkoilualueita löytyy mm. Gräsanojan varrelta ja Matinkylän urheilupuistosta. Rantaraitilla voi virkistäytyä merellisessä ympäristössä lähellä rantaa. Myös venesatamat ja uintipaikat löytyvät ihan kotikulmilta.

Kulkuyhteydet

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset joka suuntaan. Bussit kulkevat Länsiväylää pitkin ja Kehä II on lähellä. Elokuussa 2016 valmistuva metroasema tuo Matinkylään ihan uuden ulottuvuuden ja nopean yhteyden Itä-Helsinkiin asti. Länsimetron ensimmäisen vaiheen pääteasema sekä liityntäliikenteen terminaali asettuvat kätevästi kauppakeskuksen alapuolelle.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä

Citykoteja Ison Omenan naapurissa

Upea Omenatorni on saavuttanut harjakorkeuden Espoon Ison Omenan naapurissa. Joulukuussa valmistuvan uudiskohteen kaikki kodit on myyty, mutta tulossa on lisää Bonava-koteja samalle alueelle.