Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Omenatorni as 64 Espoon Omenatorni

Myyty

Omenatorni as 64, 2 huonetta, 47,0 m²

Ihana kaksio saunalla ja lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,0 m²
Kerros
11 / 14
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Omenatorni as 64, 2 huonetta, 47,0 m²

Ihana kaksio saunalla ja lasitetulla parvekkeella

Myynnissä kodikas 47-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Espoon Matinkylässä. Asunnossa 64 on toimiva pohjaratkaisu, ikkunallinen sauna ja lasitettu parveke.

Espoon Omenatornin asunto 64 kutsuu viihtymään paraatipaikalle Espoon Matinkylään. Tämä huoleton ja laadukas yhdennentoista kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, kuten sinkuille ja pariskunnille tai vaikkapa kaupunkiasunnoksi.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä suoraan eteisestä avautuvaan valoisaan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään. Oleskelutiloista pääsee tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, jonne on ikkuna myös makuuhuoneesta. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on parkettilattia, laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Ikkunallisen saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään ja tehosteseinät kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hulppeat yhteistilat

Kauppakeskus Ison Omenan katolle tulee Omenatornin asukkaiden yhteinen, viihtyisä ja omassa rauhassaan sijaitseva oleskelu- ja leikkipaikka istutuksineen ja viheralueineen. Taloyhtiön upea saunaosasto sekä ulkoterassi löytyvät ylimmästä kerroksesta huikeilla näkymillä höystettynä. Kattoterassille on esteetön pääsy.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Espoon Omenatorni

Uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon Matinkylään, kauppakeskus Ison Omenan yhteyteen. Espoon Omenatornin kaikki asunnot on myyty, tutustu muihin Matinkylän uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä