Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Espoon Woima

Matinkallio 7, 02230, Espoo

Uusia koteja elämää sykkivässä naapurustossa

Muuttovalmiit kodit sijaitsevat vain kävelymatkan päässä kauppakeskus Ison Omenan palveluista. Kaikki Woiman asunnot on jo loppuunmyyty, mutta tutustu Espoon muihin vetovoimaisiin uudiskohteisiimme.

Asunto Oy Espoon Woima sijaitsee omalla rauhallisella tontilla Matinkallionpuiston kainalossa ja urbaanin naapuruston kupeessa. Kahdeksankerroksisen uudiskohteen asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Näissä kodeissa arki rullaa huolellisen suunnittelun, oivaltavien säilytysratkaisujen ja modernien materiaalien ansiosta.

Ystävällinen ympäristö vetää puoleensa

Uusi kotikortteli sijaitsee rauhallisella paikalla luonnonkauniin puistoalueen vieressä. Korttelin sisäpihalle, uusien kerrostalojen kainaloon muotoutuu turvallinen ja suojaisa oleskelupiha, joka tarjoilee seuraa ja tekemisestä moneen menoon ja makuun. Kotikortteli on kuin sympaattinen kyläyhteisö, jossa on mukavaa viettää aikaa niin perheen kuin naapureiden kanssa. Huolettoman urbaania asumista lisää sekin, että Ison Omenan kaupat, kahvilat ja muut palvelut löytyvät vain kävelymatkan päästä.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
45
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!