amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Espoon Woima

Matinkallio 7, 02230, Espoo
Ketterän asuntolainan ansiosta saat lainapäätöksen nopeasti ja säästät ensimmäisen vuoden korot asunnon myyntihinnasta.
Lue lisää
Muuttovalmis

Espoon Woima

Matinkallio 7, 02230, Espoo

Viihtyisiä asuntoja Ison Omenan naapurissa

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat kävelymatkan päässä kauppakeskus Ison Omenan monipuolisista palveluista. Espoon Woiman asunnot tarjoavat viihtyisää asumista rauhallisella kotipaikalla.

Asunto Oy Espoon Woima rakennetaan omalle tontille Matinkallionpuiston kupeeseen. Kahdeksankerroksinen Woiman uudiskohde tuo Ison Omenan naapurustoon uusia koteja, jotka taipuvat monenlaisiin, muuttuviin elämäntilanteisiin. Tarjolla on käytännöllisiä ja avoimia pohjaratkaisuja kompakteista yksiöistä isompiin perheasuntoihin. Valoisien kotien parvekkeet avautuvat etelään ja länteen. Oivaltavat säilytysratkaisut ja modernit materiaalit lisäävät arjen toimivuutta.

Onni on ketterä asuntolaina

Nyt jos koskaan kannattaa toimia. Ketterä asuntolaina tekee Espoon Woiman uuden asunnon ostamisesta ihanan mutkatonta. Saat halutessasi apua uuden kodin rahoitusasioihin Nooa Säästöpankin laina-asiantuntijalta. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, saat lainatarjouksen Nooa Säästöpankista nopeasti. Ja mikä parasta: maksamme puolestasi asuntolainan korot vuoden ajan asunnon myyntihinnasta. Kysy meiltä lisää.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47 m²
Huoneita
2
Koteja yhteensä
45
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
139 500 - 158 100 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Naapuruston tarina

Espoon Woima on osa viiden taloyhtiön upeaa kokonaisuutta. Uusien kerrostalojen suojaan, luonnonkauniin puiston laidalle rakennetaan asukkaiden käyttöön viihtyisä korttelipiha oleskelu- ja leikkialueineen. Uuden kotikorttelin myötä Fortumin lämpövoimalan alueena tunnettu tontti saa uuden elämän ja tarina jatkuu kutsuvana ja huolettomana kotikeitaana.

Lähipalvelut

Espoon Woima on kuin kotikeidas keskellä kaikkea. Kauppakeskus Ison Omenan runsaat palvelut ovat vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä kotoa. Kotikulmilta löytyvät myös muut huoletonta elämää tukevat palvelut, kuten päiväkodit ja koulut sekä kirjasto ja terveysasema. Kehittyvän kotipaikan palvelutarjonta vain lisääntyy lähitulevaisuudessa kasvun myötä.

Liiku ja nauti luonnosta

Espoon Matinkalliossa on helppo viihtyä. Luonnonläheinen kotipaikka tarjoaa aktiiviselle liikkujalle ja ulkoilusta nauttivalle paljon mahdollisuuksia. Ulkoilualueita löytyy mm. Gräsanojan varrelta ja Matinkylän urheilupuistosta. Rantaraitilla voit virkistäytyä merellisessä ympäristössä lähellä rantaa. Myös venesatamat ja uintipaikat löytyvät ihan kotikulmilta.

Kulkuyhteydet

Liikenneyhteydet Matinkallion uudesta kotikorttelista ovat erinomaiset. Vuonna 2017 liikennöinnin aloittava länsimetro ja uusi bussiterminaali tuovat alueelle ihan uuden ulottuvuuden. Liikkuminen sujuu jouhevasti myös autoillen ja pyöräillen. Espoon Woiman autopaikat on sijoitettu pihakannen alle autohalliin, josta pääsee hissillä omaan kotikerrokseen.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Woima D 164 2h+kt 46,5 m² 6 MH: € 153 450
VH: € 269 700
Woima D 164
Woima D 164
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt
Pinta-ala:
46,5 m²
Krs:
6
Myyntihinta:
MH: € 153 450
VH: € 269 700
Vapaa
Woima D 170 2h+kt 46,5 m² 7 MH: € 158 100
VH: € 274 350
Woima D 170
Woima D 170
Vapaa
Tyyppi:
2h+kt
Pinta-ala:
46,5 m²
Krs:
7
Myyntihinta:
MH: € 158 100
VH: € 274 350
Alustava varaus
Woima D 137 2h+kt+s 46,5 m² 1 MH: € 139 500
VH: € 255 750
Woima D 137
Woima D 137
Alustava varaus
Tyyppi:
2h+kt+s
Pinta-ala:
46,5 m²
Krs:
1
Myyntihinta:
MH: € 139 500
VH: € 255 750
Myyty
Woima D 152 2h+kt 46,5 m² 4 Woima D 152
Woima D 152
Myyty
Tyyppi:
2h+kt
Pinta-ala:
46,5 m²
Krs:
4
Myyty
Woima D 136 2h+kt 46,5 m² 1 Woima D 136
Woima D 136
Myyty
Tyyppi:
2h+kt
Pinta-ala:
46,5 m²
Krs:
1
Myyty
Woima D 158 2h+kt 46,5 m² 5 Woima D 158
Woima D 158
Myyty
Tyyppi:
2h+kt
Pinta-ala:
46,5 m²
Krs:
5

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!