Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Vermonniityn kotikortteli

Seuraava esittely
Maanantai 29 toukokuu 16:00 - 17:00

Vermonniityn kotikortteli

Vermonniityn kotikortteli

Tervetuloa Perkkaan Vermonniityn uuteen kotikortteliin

Perkkaan Vermonniityssä uusi ja vanha kohtaavat kutsuvalla tavalla. Naapurustossa on aistittavissa historian siipien havinaa: kartanomiljöötä, legendaarinen ravirata ja urbaanin huoletonta asumista.

Espoon Perkkaalla sijaitsevan Vermonniityn uusi kotikortteli asettuu hyvälle paikalle Espoon Leppävaaran ja Vermon välimaastoon. Sijainti Kehä I:n ja Turunväylän tuntumassa takaa erinomaiset kulkuyhteydet moneen suuntaan. Naapurustosta löytyvät jo nyt kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, kauppakeskukset, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Kasvavan ja kehittyvän kotipaikan viheralueista pidetään huolta ja alueelle tyypillinen puistomaisuus halutaan säilyttää myös uudisrakentamisen yhteydessä. Vermon ja Talin ulkoilumaastot avautuvat lähes takapihalta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Mukavia pyöräily- tai kävelyreittejä riittää moneen suuntaan, ja merenrantaan pääsee hetkessä pyöräillen tai kävellen. Uudet Bonava-kodit rakennetaan puistoalueeseen rajautuvalle tontille poikkeuksellisen väljästi ja ilmavasti. Tontilla virtaava Monikonpuro tuo asumiseen ihastuttavan pikantin lisävivahteen.

Naapuruston faktat

650 uutta kotia
1 kilometri kauppakeskus Selloon
400 metriä lähikauppaan
5 minuuttia elokuvateatteriin
13 minuuttia junalla Helsinkiin
5 minuuttia merenrantaan

Shoppaile lähellä

Vermonniityn uuden kotikorttelin naapurustossa on valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja herkut monipuolisine palveluineen. Kotikorttelin naapurustosta löytyy mm. tori ja päivittäistavarakauppa, ja lisää palveluja on tulossa uudisrakentamisen myötä. Leppävaaran keskuksen monipuolisiin palveluihin ja kauppakeskus Selloon on matkaa vain noin kilometri, mikä taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen. Kotikulmilta löytyy niin erikoisliikkeitä, kahviloita kuin ravintoloita.

Liiku ja nauti luonnosta

Luonnonläheisellä alueella on runsaasti puistoja sekä liikunta- ja leikkipaikkoja, jotka yhdistyvät toisiinsa pyörä- ja kävelyteiden avulla. Muutaman kilometrin säteellä on Talin siirtolapuutarha, frisbeegolfpuisto, Helsingin golfklubi, Laajalahden ranta, Tarvaspää kahviloineen, Talin golfkartano sekä Leppävaaran urheilupuisto, jossa on uimahalli ja maauimala. Monikonpuro tuo asuinalueelle oman viehättävän ja pikantin ilmeensä.

Kulkuyhteydet

Espoon Perkkaa sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella rajautuen lännessä Kehä I:een, idässä Vermoon ja etelässä Turunväylään. Juna vie Helsingin keskustaan 13 minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsinki-Turku välin kaukojunat. Autolla Helsinkiin ajaa parikymmenessä minuutissa. Keskeinen sijainti takaa hyvät kulkuyhteydet myös muualle päin pääkaupunkiseutua.

Koulut ja päiväkodit

Espoon Vermonniityn asukkaat voivat asettua uuteen kotiin, uusille kotikulmille ja mukavaan naapurustoon ihanan huoletta, sillä kävely- ja pyöräilymatkan päästä löytyvät sekä päiväkodit että koulut. Pääkaupunkiseudun alueelta löytyy lisäksi lukuisia muita monipuolisia opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin. Tutustu myös naapurustossa sijaitsevaan Perkkaan asukaspuistoon, joka on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille ja koululaisille.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Vermonniityn kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Tutustu Vermonniityn naapurustoon:

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)