amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Vermonniityn kotikortteli

Vermonniityn kotikortteli

Tervetuloa Perkkaan Vermonniityn uuteen kotikortteliin

Perkkaan Vermonniityssä uusi ja vanha kohtaavat kutsuvalla tavalla. Naapurustossa on aistittavissa historian siipien havinaa: kartanomiljöötä, legendaarinen ravirata ja urbaanin huoletonta asumista.

Espoon Perkkaalla sijaitsevan Vermonniityn uusi kotikortteli asettuu hyvälle paikalle Espoon Leppävaaran ja Vermon välimaastoon. Sijainti Kehä I:n ja Turunväylän tuntumassa takaa erinomaiset kulkuyhteydet moneen suuntaan. Naapurustosta löytyvät jo nyt kaikki mukavan elämän eväät: palvelut, päivittäistavarakaupat, kauppakeskukset, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit. Kasvavan ja kehittyvän kotipaikan viheralueista pidetään huolta, ja alueelle tyypillinen puistomaisuus halutaan säilyttää myös uudisrakentamisen yhteydessä. Vermon ja Talin ulkoilumaastot avautuvat lähes takapihalta ulkoilureitteineen ja virkistymismahdollisuuksineen. Mukavia pyöräily- tai kävelyreittejä riittää moneen suuntaan. Merenrantaan kävelee tai pyöräilee hetkessä. Yhä vetovoimaisemman asuinalueen kaava on viihtyisän väljä ja ilmava. Urbaani kotikortteli tarjoilee asukkailleen funkishenkistä arkkitehtuuria.

Naapuruston faktat

650 uutta kotia
1 kilometri kauppakeskus Selloon
400 metriä lähikauppaan
5 minuuttia elokuvateatteriin
13 minuuttia junalla Helsinkiin
5 minuuttia merenrantaan

Shoppaile lähellä

Vermonniityn uuden kotikorttelin naapurustossa on valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja herkut monipuolisine palveluineen. Kotikorttelin naapurustosta löytyy mm. tori ja päivittäistavarakauppa, ja lisää palveluja on tulossa uudisrakentamisen myötä. Leppävaaran keskuksen monipuolisiin palveluihin ja kauppakeskus Selloon on matkaa vain noin kilometri, mikä taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen. Kotikulmilta löytyy niin erikoisliikkeitä, kahviloita kuin ravintoloita.

Liiku ja nauti luonnosta

Luonnonläheisellä alueella on runsaasti puistoja sekä liikunta- ja leikkipaikkoja, jotka yhdistyvät toisiinsa pyörä- ja kävelyteiden avulla. Muutaman kilometrin säteellä on Talin siirtolapuutarha, frisbeegolfpuisto, Helsingin golfklubi, Laajalahden ranta, Tarvaspää kahviloineen, Talin golfkartano sekä Leppävaaran urheilupuisto, jossa on uimahalli ja maauimala. Monikonpuro tuo asuinalueelle oman viehättävän ja pikantin ilmeensä.

Kulkuyhteydet

Espoon Perkkaa sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella rajautuen lännessä Kehä I:een, idässä Vermoon ja etelässä Turunväylään. Juna vie Helsingin keskustaan 13 minuutissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsinki-Turku välin kaukojunat. Autolla Helsinkiin ajaa parikymmenessä minuutissa. Keskeinen sijainti takaa hyvät kulkuyhteydet myös muualle päin pääkaupunkiseutua.

Koulut ja päiväkodit

Espoon Vermonniityn asukkaat voivat asettua uuteen kotiin, uusille kotikulmille ja mukavaan naapurustoon ihanan huoletta, sillä kävely- ja pyöräilymatkan päästä löytyvät sekä päiväkodit että koulut. Pääkaupunkiseudun alueelta löytyy lisäksi lukuisia muita monipuolisia opiskelumahdollisuuksia kaikkiin elämän vaiheisiin. Tutustu myös naapurustossa sijaitsevaan Perkkaan asukaspuistoon, joka on tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille ja koululaisille.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Vermonniityn kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Tutustu Vermonniityn naapuruston tarjontaan:

Hyvinvointia kotikorttelissa

Kun treenipaikka on lähellä kotia, liikkeellelähdön kynnys on matala. Lue lisää

Tarvaspää

Museo ja muistojen kahvila. Lue lisää

Peroba cafe

Pala historiaa kehittyvässä Espoossa. Lue lisää

Leppävaaran urheilupuisto

Monta tapaa liikkua. Lue lisää

Kartanopuoti Cafe Latte

Lähellä mutta ihanan kaukana. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)