Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Haagan Huvilat A 3, 4 huonetta, 104,5 m²

Valoisa perhekoti upeasta uudiskohteesta

Näkymiä kolmeen ilmansuuntaan, hulppea huonekorkeus, lattialämmitys ja käynti hissistä suoraan omalle lasitetulle kerrospihatasolle – näitä tarjoilee Haagan Huviloiden asunto A3.

Tässä kolmannen kerroksen kodissa arjen pyörittäminen sujuu. 104,5-neliöisen asunnon valtteja ovat erillinen kodinhoitotila, runsaat säilytystilat sekä upea lasitettu parveke.

Viihtyisät oleskelutilat

Tässä kodissa on mukavan väljät yhteistilat sekä runsaat säilytystilat arjen pyörittämiseen. Keittotilassa on hyvin laskupintaa, kahdet kylmälaitteet ja tilaa isommallekin ruokapöydälle. Ranskalainen parveke antaa mukavasti luonnonvaloa ruokailu- ja kokkaushetkiin. Oleskelutilojen viihtyisyyden kruunaavat hulppea huonekorkeus, isot ikkunat sekä lattialämmitys. Lasituksen ansiosta omalla kerrospihatasolla voi huoletta nautiskella vuoden ympäri.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja wc. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Pyykkihuolto hoituu näppärästi kodinhoitotuoneessa erillis-wc:n helpottaessa kiireistä arkea.

Koti makusi mukaan

Kun olet ajoissa liikkeellä, voit räätälöidä uuden kotisi maksutta makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut avuksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi lattiavaihtoehdon, työtasojen materiaalit, kaapistojen vetimet, pesuhuoneen laatat ja muita ihastuttavia yksityiskohtia.

Yhteistilat

Haagan Huviloissa arki rullaa. Varastotilaa lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille löytyy kustakin neljästä pistetalosta. Lisäksi pohjakerroksiin sijoitetaan autotallit. Viihtyisä kerhotila terasseineen tulee C-talon yhteyteen ja esimerkiksi nikkarointiin soveltuva harrastetila A-taloon. A-talosta löytyy myös Postin Smartpost-automaatti. Irtaimistovarastot sijoitetaan B-, C- ja D-taloihin. Viihtyisällä piha-alueella on lapsille peräti kolme leikkipaikkaa. Tervetuloa nauttimaan elämästä.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
104,5 m²
Kerros
2 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko 

Ensimmäinen maksuerä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta.

  • 30 % velattomasta hinnasta
  • 10 % velattomasta hinnasta 15.3.2019
  • 10 % velattomasta hinnasta 15.4.2019
  • 10 % velattomasta hinnasta 14.6.2019
  • 15 % velattomasta hinnasta 15.8.2019
  • 15 % velattomasta hinnasta 16.9.2019
  • 8 % ja 2 % velattomasta hinnasta arviolta 28.10.2019, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.