Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Reissumies B 29 Helsingin Reissumies

Vapaa

Reissumies B 29, 4 huonetta, 116,0 m²

Hulppea ja muunneltava perheasunto katetulla terassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
116,0 m²
Velaton hinta
€ 462 840
Pääomavastike
€ 166
Kerros
5 / 5
Lainaosuus
€ 243 600
Tontin vuokravastike
€ 276
Tontin lunastusosuus
€ 66 129
Myyntihinta
€ 219 240
Hoitovastike
€ 452
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Reissumies B 29, 4 huonetta, 116,0 m²

Hulppea ja muunneltava perheasunto katetulla terassilla

Valitse omaksesi ihana 116-neliöinen perheasunto uudesta kerrostalosta Helsingin Konalasta. Asunnossa B29 on upea kattoterassi, lasitettu parveke ja upea saunaosasto.

Helsingin Reissumiehen asunto B29 kutsuu viihtymään Helsingin Konalaan mukavaan naapurustoon. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen kulmahuoneisto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja isommallekin perheelle.

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu ihanasti valoisaan ja avaraan oleskelutilaan, josta pääsee ihanalle kattoterassille. Kodissa on erillinen keittiötila, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneesta voi tarvittaessa erottaa makuuhuoneen, joten tähän muunneltavaan kotiin saat jopa neljä makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on kätevä vaatehuone liukuovella, toisessa ikkuna laistetulle parvekkeelle. Tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ilmettä. Oleskelutiloissa on parkettilattia.

Komea ikkunallinen saunaosasto

Tässä kodissa arki rullaa. Kodissa on upea laatoitettu saunaosasto ja tilavat pesutilat, joissa on mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään. Kodissa on kaksi erillistä wc-tilaa.

Katettu terassi ja lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle kattoterassillesi tai lasitetulle parvekkeellesi. Terassilla on varaus lasitukselle sekä kätevä kylmä varasto, joka tuo lisäplussaa asumiseen. Nauti terassista ja parvekkeesta aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta tilaan vaikka kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Reissumiehestä löytyy kutsuva saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula, hyvät lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kotikerroksista.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Helsingin Reissumiehen uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi peilillä ja kattoon upotetut led-valaisimet. Oleskelutiloissa on kaunis tammiparketti. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on laminaattilevy (valkoinen satiini). Myös työtaso on kestävää laminaattia (patinoitu pronssi). Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappi, pakastin ja uuni teräspintaiset. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä. Saunan katto ja seinät ovat tervaleppäpaneelia, lauteet tervaleppää. Katetulla terassilla on miellyttävä lattialaudoitus, parvekkeella harmaa muovinukkamatto.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Reissumies

Uudet urbaanit kodit sijaitsevat eloisassa naapurustossa Konalan Wallinmaalla. Helsingin Reissumies tarjoilee huoletonta asumista moneen makuun ystävällisessä ympäristössä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Ennakkomarkkinoinnin alustava maksueräataulukko 

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteossa 
  • 15 % myyntihinnasta 28.2.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.3.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.5.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 31.7.2017 
  • 5,6 % ja 1,4 % velattomasta hinnasta 31.10.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 2. ensimmäisenä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,43 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,15 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää