amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Ketterän asuntolainan ansiosta saat lainapäätöksen nopeasti ja säästät ensimmäisen vuoden korot asunnon myyntihinnasta.
Lue lisää
Vapaa

Reissumies B 29, 4 huonetta, 116 m²

Hulppea ja muunneltava perheasunto katetulla terassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
116,0 m²
Velaton hinta
€ 462 840
Pääomavastike
€ 166
Kerros
5 / 5
Lainaosuus
€ 243 600
Tontin vuokravastike
€ 276
Tontin lunastusosuus
€ 66 129
Myyntihinta
€ 219 240
Hoitovastike
€ 452
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Reissumies B 29, 4 huonetta, 116 m²

Hulppea ja muunneltava perheasunto katetulla terassilla

Valitse omaksesi ihana 116-neliöinen perheasunto uudesta kerrostalosta Helsingin Konalasta. Asunnossa B29 on upea kattoterassi, lasitettu parveke ja upea saunaosasto.

Helsingin Reissumiehen asunto B29 kutsuu viihtymään Helsingin Konalaan mukavaan naapurustoon. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen kulmahuoneisto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja isommallekin perheelle.

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu ihanasti valoisaan ja avaraan oleskelutilaan, josta pääsee ihanalle kattoterassille. Kodissa on erillinen keittiötila, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneesta voi tarvittaessa erottaa makuuhuoneen, joten tähän muunneltavaan kotiin saat jopa neljä makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on kätevä vaatehuone liukuovella, toisessa ikkuna laistetulle parvekkeelle. Tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ilmettä. Oleskelutiloissa on parkettilattia.

Komea ikkunallinen saunaosasto

Tässä kodissa arki rullaa. Kodissa on upea laatoitettu saunaosasto ja tilavat pesutilat, joissa on mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään. Kodissa on kaksi erillistä wc-tilaa.

Katettu terassi ja lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle kattoterassillesi tai lasitetulle parvekkeellesi. Terassilla on varaus lasitukselle sekä kätevä kylmä varasto, joka tuo lisäplussaa asumiseen. Nauti terassista ja parvekkeesta aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta tilaan vaikka kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Reissumiehestä löytyy kutsuva saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula, hyvät lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kotikerroksista.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Helsingin Reissumies

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä Konalan Wallinmaalla. Helsingin Reissumies tarjoilee huoletonta asumista kodikkaassa ympäristössä. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Ennakkomarkkinoinnin alustava maksueräataulukko 

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteossa 
  • 15 % myyntihinnasta 28.2.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.3.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.5.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 31.7.2017 
  • 5,6 % ja 1,4 % velattomasta hinnasta 31.10.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 2. ensimmäisenä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,43 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,15 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää