Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Reissumies C 30, 3 huonetta, 84,5 m²

Muuttovalmis saunallinen kolmio kahdella kylpyhuoneella

Tämä saunallinen, 84,5-neliöinen kolmio hurmaa laadukkailla materiaaleillaan, loistavilla säilytystiloillaan, kahdella kylpyhuoneellaan sekä hulppealla päämakuuhuoneellaan.

Helsingin Reissumiehen asunto C30 kutsuu viihtymään Helsingin Konalaan mukavalle ja kehittyvälle kotipaikalle. Tässä huolettomassa uudisasunnossa elät vailla remonttitarpeita ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Viihtyisät oleskelutilat

Tervetuloa kotiin, jossa olohuoneen ja keittotilan muodostama kutsuva kokonaisuus saa valoa kahdesta ilmansuunnasta 3-sauvaisen parkettilattian viimeistellessä viihtyvyyden. L:n mallisessa keittotilassa on sisustussuunnittelijamme valitsemat laadukkaat materiaalit. Kaapistojen välitilassa on kiiltävä, harmaa laatoitus ja työtasona tummanharmaan kiven värinen laminaatti. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Keittotaso on keraaminen. Kodissa on kaksi makuuhuonetta, joista pienemmän voi sisustaa vaikka työhuoneeksi. Hulppea päämakuuhuone on sijoitettu omaan rauhaan kiviseinän eristäessä myös ääntä tehokkaasti. Oma kylpyhuone ja tunnelmallinen ranskalainen parveke lisäävät arvokkuutta. Kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi peilillä ja kattoon upotetut LED-valaisimet.

Kaksi kylpyhuonetta ja sauna

Tässä ihastuttavassa kodissa arki rullaa, sillä asunnossa on kaksi tyylikästä tehostevärein laatoitettua kylpyhuonetta. Pesutilojen mukavuuslattialämmitys sekä oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Saunan seinät ja katto ovat tervaleppäpaneelia, lauteet tervaleppää.

Lasitettu parveke

Tämän kodin kruunaa sisäpihanpuoleinen, lasitettu parveke, joka avautuu kahteen ilmansuuntaan. Lasituksen ja miellyttävän muovinukkamaton ansiosta voit nauttia parvekkeesta vuoden ympäri. Sisusta tilaan ihana kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Ranskalainen parveke

Päämakuuhuoneen ranskalainen parveke tuo kotiin pikantin lisämausteen. Voit istuttaa parvekeruukkuihin vaikkapa kauniit kesäkukat tai tuoksuvat yrtit. Ranskalaisen parvekkeen ovi on ihana avata kesäaamuina ja päästää linnunlaulu sisään. Parvekkeella voi kätevästi myös tuulettaa kodin tekstiilejä ja treenivaatteita.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Kattoterassi on kuin asukkaiden yhteinen piha kutsuen nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä. Reissumiehestä löytyy kutsuva saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula sekä omasta rapusta löytyvät ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä omasta kotikerroksesta.

Tutustu Ketterään asuntolainaan

Kun neuvottelet Helsingin Reissumiehen uuden asunnon ostamisesta Bonava asuntomyynnin kanssa, saat halutessasi apua uuden kodin rahoitusasioihin Nooa Säästöpankin laina-asiantuntijalta. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, saat lainatarjouksen nopeasti. Ja mikä parasta, Ketterä asuntolaina on lyhennysvapaa 12 kuukauden ajan, jolta ajalta maksamme puolestasi asuntolainan korot asunnon myyntihinnasta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
84,5 m²
Kerros
1 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

siteassets/yleiset/sekalaista/matterport_aloituskuva_reissumies_c30.jpg

Tutustu Reissumiehen C30 asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään