Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Selma A 04 Helsingin Selma

Myyty

Selma A 04, 1 huone, 41,0 m²

Helsingin Selma asunto A4

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
41,0 m²
Kerros
2 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Selma A 04, 1 huone, 41,0 m²

Helsingin Selma asunto A4

Valitse omaksesi 41-neliöinen yksiö uudesta Hitas-kerrostalosta Helsingin Laajasalosta. Asunnossa A4 on 1 huone, keittiö, alkovi ja oma sauna.

Helsingin Selman asunto A4 sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Tässä uudessa yksiössä on kaikki kohdillaan, kiitos hyvän suunnittelun.

TEHOKAS JA TOIMIVA POHJARATKAISU

Kuusikerroksisen Helsingin Selman uudiskohteen toisessa kerroksessa sijaitsevan yksiön pohjaratkaisu on tehokkaan toimiva. Asunnossa on ikkunallinen ja monikäyttöinen alkovi, joka tuo asumiseen monenlaisia mahdollisuuksia. Asunnossa on sauna, olohuoneeseen yhdistyvä ihana keittiö sekä helposti kalustettava olohuone, joka avautuu viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle.

HYVÄT TALOYHTIÖN YHTEISET TILAT

Helsingin Selman taloyhtiön yhteistilat tarjoavat monia arkea helpottavia fiksuja yksityiskohtia. Esimerkiksi lastenvaunuvaraston yhteyteen tulee kurasyöppö, joka huuhtoo hiekan ja roskat mennessään eikä päästä niitä eteistä pidemmälle. Polkupyörille on hyvät varastotilat ja asukkaiden käytössä on taloyhtiön pesula. Pysäköintipaikat ovat autohallissa.

VALITSE SISUSTUS MAKUSI MUKAAN

Uuden NCC Tähtikodin hintaan kuuluu sisustusarkkitehdin suunnittelema pintamateriaalien ja kiinteiden kalusteiden tyylikokonaisuus. Kun olet mukana rakentamisen alussa, voit valita uuden asunnon sisustuksen kolmesta maksuttomasta vaihtoehdosta. Päästä ideat lentoon ja matkusta mielessäsi uuteen kotiin. Onko asunnon tunnelma tyylikäs, tyyni vai tulinen?

Lue lisää maksuttomista sisustusvaihtoehdoista
Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Selma

Helsingin Selman uudiskohde on myyty loppuun, mutta tulossa on lisää uusia Hitas-asuntoja upealle paikalle Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 2. ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  1,55€/m²/kk (sis.vain koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 7,23€/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autohallipaikan käyttökorvaus 60 €/ap/kk

Yhtiölaina
Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti