Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Vantaan Punakoiso

Uusia koteja ystävällisessä naapurustossa

Punakoiso on loppuunmyyty, mutta tulossa lisää uusia asuntoja Kaivokselan luonnonläheiseen naapurustoon. Tutustu Vantaan Kilpukkaan.

Asunto Oy Vantaan Punakoiso asettuu sympaattiseen naapurustoon rauhalliselle asuinalueelle Kaivokselaan. Nämä uudet asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin, niin nuorille ensiasunnon ostajille, lapsiperheille kuin huoletonta asumista kaipaavalle varttuneemmalle väelle. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, osassa myös oma sauna ja muutamassa jopa upeat kattoterassit.

Onni on koti sympaattisessa naapurustossa

Ystävällisestä Punakoisosta on helppo lähteä lasten kanssa ulkoilemaan, koiran kanssa lenkille tai virkistäytymään ystävien kanssa luonnonläheiseen naapurustoon. Sympaattinen ja turvallinen naapurusto sekä huoleton asuminen pistävät arjen rullaamaan. Täällä on ihmisen hyvää elää ja olla.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
58
Tontin omistaja
Suomen Hypoteekkiyhdistys
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Punakoison korttelipihan rakennukset ovat osittain lämpimän punatiilisiä, osittain rapattuja ja raikkain väritehostein höystettyjä. Lasitetut parvekkeet suuntautuvat pääosin iltapäivä- ja ilta-aurinkoon. Asunnoista avautuvat avarat näkymät vehreään purolaaksoon.

Jarmo Pulkkinen, Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Pulkkinen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Uusia koteja vehreällä paikalla

Vantaan Kaivokselan uudenraikkaat Bonava-kodit tarjoilevat huoletonta elämää vehreän luonnon ja kattavien lähipalvelujen äärellä. Tutustu Kilpukan ja Punakoison viihtyisään naapurustoon.

Arkkitehdin terveiset

Punakoison asunnot asettuvat viihtyisästi lähelle luontoa Lue lisää

Energiatehokkuusluokka C

Ympäristöystävällinen koti säästää sekä luontoa että rahaa. Lue lisää