amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Punakoiso A 35 Asunto Oy Vantaan Punakoiso

Myyty

Punakoiso A 35, 3 huonetta, 72,5 m²

Upea kaksio kattoterassilla ja lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
72,5 m²
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Punakoiso A 35, 3 huonetta, 72,5 m²

Upea kaksio kattoterassilla ja lasitetulla parvekkeella

Myynnissä uniikki 72,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Vantaan Kaivokselassa. Asunnossa B35 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa, jopa kattoterassi.

Vantaan Punakoison asunto B35 kutsuu viihtymään luonnonläheiselle paikalle Vantaan Kaivokselaan. Tämä huoleton ja laadukas viidennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämätilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun. Eteinen avautuu valoisaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmään, josta pääset ihanasti sekä omalle kattoterassille että lasitetulle parvekkeelle! Oleskelutiloissa on lautaparketti, pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Tässä uniikissa uudiskohteessa asut ihanan huolettomasti ilman remonttihuolia.

Komea kattoterassi

Avaa ovi ja astu omalle kattoterassillesi tai lasitetulle parvekkeellesi. Nauti terassista ja parvekkeesta mahdollisimman pitkään ja sisusta tilaan vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Hyvät yhteistilat

Punakoison ja naapuritalojen asukkaiden yhteiskäytössä on puistomainen, suojaisa ja turvallinen korttelipiha, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Talon kellarikerroksesta sekä ensimmäisestä kerroksesta löytyy mm. ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastoja, irtaimistovarastoja, kuivaushuone sekä talosauna.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Punakoiso

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat lähellä luontoa ja vain kivenheiton päässä monipuolisista palveluista. Vantaan Punakoiso tarjoaa huoletonta asumista joustavin maksuehdoin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 5 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 2,20 €/m²/kk  (sis.koron)
  • 6. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 13,30 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autopaikkavastike  30€/autopaikka/kk

Yhtiölaina
Suomen Hypoteekkiyhdistys
Laina-aika n. 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää