Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Punakoiso B 48 Vantaan Punakoiso

Myyty

Punakoiso B 48, 2 huonetta, 56,5 m²

Punakoiso B 48

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
56,5 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Punakoiso B 48, 2 huonetta, 56,5 m²

Punakoiso B 48

Myynnissä viihtyisä 56,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Vantaan Kaivokselassa. Asunnossa B48 on avara ja toimiva pohjaratkaisu sekä oma sauna.

Vantaan Punakoison asunto B48 kutsuu viihtymään Vantaan Kaivokselaan. Tämä huoleton ja laadukas uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

ONNI ON OMA KOTI

Vantaan Punakoison kolmannen kerroksen kaksiossa on toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisu, joka pistää arjen toimimaan. Asunnossa on upea keittiötilan, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu komealle lasitetulle parvekkeelle. Oma sauna ja hyvät pesutilat mukavuuslattialämmityksellä sekä persoonalliset tehosteseinät tuovat iloa elämään. Tämä koti taipuu moneen menoon!

VIIHTYISÄ KORTTELIPIHA

Vantaan Punakoiso asettuu jo aiemmin valmistuneen Luhtalemmikin naapuriin. Yhteiskäytössä oleva puistomainen korttelipiha on rauhoitettu liikenteeltä ja pysäköinti on keskitetty paikoitushalliin korttelin laitaan. Punakoisossa asutaan lähellä luontoa, mutta vain kivenheiton päässä palveluista.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Punakoiso

Uudet muuttovalmiit kodit kutsuvat mukavaan naapurustoon ja vain kivenheiton päähän lähipalveluista. Vantaan Punakoiso tarjoaa huoletonta asumista joustavin maksuehdoin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 5 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 2,20 €/m²/kk  (sis.koron)
  • 6. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 13,30 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autopaikkavastike  30€/autopaikka/kk

Yhtiölaina
Suomen Hypoteekkiyhdistys
Laina-aika n. 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokauppa. Lue lisää