amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Punakoiso B 54 Asunto Oy Vantaan Punakoiso

Myyty

Punakoiso B 54, 4 huonetta, 91,0 m²

Punakoiso B 54

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
91,0 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Punakoiso B 54, 4 huonetta, 91,0 m²

Punakoiso B 54

Myynnissä komea 91-neliöinen neljän huoneen asunto uudessa kerrostalossa Vantaan Kaivokselassa. Asunnossa B54 on avara ja toimiva pohjaratkaisu sekä oma sauna.

Vantaan Punakoison asunto B54 kutsuu viihtymään Vantaan Kaivokselaan. Tämä huoleton ja laadukas uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

ONNI ON OMA KOTI

Vantaan Punakoison neljännen kerroksen tilavassa asunnossa on toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisu, joka pistää arjen toimimaan. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on kätevä vaatehuone. Valoisa keittiö avautuu ihanasti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Oma sauna ja hyvät pesutilat mukavuuslattialämmityksellä sekä persoonalliset tehosteseinät tuovat iloa asumiseen. Asunnossa on kaksi wc-tilaa. Tämä koti taipuu moneen menoon!

VIIHTYISÄ KORTTELIPIHA

Vantaan Punakoiso asettuu jo aiemmin valmistuneen Luhtalemmikin naapuriin. Yhteiskäytössä oleva puistomainen korttelipiha on rauhoitettu liikenteeltä ja pysäköinti on keskitetty paikoitushalliin korttelin laitaan. Punakoisossa asutaan lähellä luontoa, mutta vain kivenheiton päässä palveluista.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Punakoiso

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat lähellä luontoa ja vain kivenheiton päässä monipuolisista palveluista. Vantaan Punakoiso tarjoaa huoletonta asumista joustavin maksuehdoin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 5 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 2,20 €/m²/kk  (sis.koron)
  • 6. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 13,30 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autopaikkavastike  30€/autopaikka/kk

Yhtiölaina
Suomen Hypoteekkiyhdistys
Laina-aika n. 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää