Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kurrenpiilo B 37 Vantaan Kurrenpiilo

Myyty

Kurrenpiilo B 37, 4 huonetta, 84,0 m²

Kurrenpiilo B 37

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
84,0 m²
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Kurrenpiilo B 37, 4 huonetta, 84,0 m²

Kurrenpiilo B 37

Valitse omaksesi upea 84-neliöinen neljän huoneen asunto uudesta kerrostalosta Vantaan Koivuhaasta. Kurrenpiilon asunnossa B37 on toimiva pohjaratkaisu, iso lasitettu parveke ja oma sauna.

Vantaan Kurrenpiilo asunto B37 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät mukavan rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella. Tämä laadukas ja huoleton uudiskohde sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja isommallekin perheelle.

TILAA JA TUNNELMAA

Vantaan Kurrenpiilon kuudennen kerroksen asunto on tehokkaan toimiva. Neljän huoneen asunnossa on upea keittiön, ruokailutilan ja olohuone yhdistelmä, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ovat itään, etelään ja länteen. Makuuhuoneet suuntautuvat rauhalliselle sisäpihalle. Asunnossa on vaatehuone ja kaksi wc-tilaa. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään.

TERVETULOA KOIVUKYLÄÄN

Vantaan Kurrenpiilossa autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin, josta on kätevä hissiyhteys suoraan omaan kotikerrokseen. Tikkurilan länsipuolelle sijoittuva Koivuhaka on kulkuyhteyksien ja palvelujen kannalta hyvällä paikalla, joten Kurrenpiiloon on helppo kotiutua.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Kurrenpiilo

Uudet asunnot sijaitsevat Vantaan Koivuhaassa ystävällisessä ympäristössä. Täällä on helppoa elää ja asua sympaattisessa naapurustossa. Vantaan Kurrenpiiloon voit muuttaa vaikka heti. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 3 ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita, vastike 3,90 €/m²/kk (sis.koron)
  • 4. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 14,68€/m²/kk 

Yhtiölaina
Helsingin OP Pankki Oyj
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti