Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Merkurius E 9 Vantaan Merkurius

Myyty

Merkurius E 9, 4 huonetta, 84,5 m²

Kutsuva perheasunto terassipihalla ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
84,5 m²
Talotyyppi
Paritalo
Myyty

Merkurius E 9, 4 huonetta, 84,5 m²

Kutsuva perheasunto terassipihalla ja saunalla

Myynnissä ihana 84,5-neliöinen paritaloasunto viihtyisällä paikalla Vantaan Pakkalassa. Asunnossa E9 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa ja huolettomassa paketissa.

Vantaan Merkuriuksen asunto E9 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle lähelle luontoa ja palveluita. Tämä huoleton ja laadukas neljän huoneen perhekoti sopii monenlaiseen menoon ja makuun.

Mukavat oleskelutilat

Koti alkaa kuistilta, joka avautuu paitsi eteiseen myös kätevään asuntokohtaiseen varastotilaan. Ihastu uuden kodin alakerran avaraan pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen ilmavaan kokonaisuuteen, joka jatkuu ihanasti etelään suuntautuvalle terassipihalle. Yläkerran aulasta pääsee kolmeen mukavaan makuuhuoneeseen, joista yhdestä on käynti parvekkeelle. Molemmissa kerroksissa on wc-tila. Oman ikkunallisen saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään ja tehosteseinät kotiin persoonallista ilmettä. Tässä kodikkaassa uudisasunnossa asutaan mukavan huolettomasti ja vaivattomasti.

Terassipiha ja parveke

Avaa ovi ja astu omalle oleskeluun kutsuvalle terassipihallesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta terassille kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai suojaisa leikkipaikka lapsille tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Yläkerran puurakenteinen parveke tarjoaa asukkaille mukavan lisän ja vaikkapa vilvoittelupaikan saunassa kävijöille.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Vantaan Merkurius

Vantaan Merkuriuksen uudet myytävät asunnot on myyty loppuun. Jos haaveilet huolettomasta asumisesta ja omasta terassipihasta, tutustu naapurin Saturnuksen paritaloihin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä