amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Kun teet varauksen 31.10.2016 mennessä, saat uuteen kotiin kaupan päälle takan asennettuna sekä vuoden polttopuut (arvo jopa 10 500 euroa).
Varaussopimus

Saturnus A 01, 5 huonetta, 95,5 m²

Ihastuttava paritaloasunto neljällä makuuhuoneella

Kodikkaat faktat

Tyyppi
5H+KT+S
Pinta-ala
95,5 m²
Myyntihinta
€ 207 235
Lainaosuus
€ 200 550
Velaton hinta
€ 407 785
Pääomavastike
€ 169
Hoitovastike
€ 258
Varaussopimus

Saturnus A 01, 5 huonetta, 95,5 m²

Ihastuttava paritaloasunto neljällä makuuhuoneella

Valitse omaksesi 95,5-neliöinen paritaloasunto mukavasta naapurustosta Vantaan Pakkalasta. Asunto A1 sopii isommallekin lapsiperheelle.

Vantaan Saturnuksen asunto A1 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle, lähelle palveluja ja luontoa. Tämä huoleton ja laadukas kaksikerroksinen paritalokoti sopii moneen menoon ja makuun.

Nopeille takka kaupan päälle

Onni on oma koti ja rentouttava hetki takkatulen äärellä. Kun varaat uuden paritaloasunnon Vantaan Saturnuksesta 31.10.2016 mennessä, saat uuteen kotiin kaupan päälle upean takan asennettuna ja vuoden takkapuut. Voit valita mieleisesi kahdesta erilaisesta Tulikiven takkavaihtoehdosta. Nopean varaajan etusi on jopa 10 500 €. Nyt kannattaa toimia, joten tartu tilaisuuteen ja kysy lisää Bonava asuntomyynnistä.

Eteinen & säilytystilat

Koti alkaa kuistilta, joka avautuu asuntokohtaiseen varastotilaan sekä laatoitettuun tuulikaappiin. Siivouskomero on sijoitettu tekniseen tilaan, joten kaikki eteisen kaapistot jäävät kätevästi vaatteiden ja varusteiden säilytykseen. Eteisestä on käynti pesutiloihin ja kodinhoitohuoneeseen. Mikä sen mukavampaa, kun jo eteisestä lähtien koti tarjoaa fiksuja ja raikkaita ratkaisuja. Tavarat paikoillaan, arki järjestyksessä!

Kodikkaasti alakerrassa

Ihastu uuden kodin alakerran avaraan ja hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen ilmavaan kokonaisuuteen, joka jatkuu omalle katetulle terassipihalle. Hyvin varustellussa avokeittiössä on kokkaajan iloksi paljon säilytys- ja laskutilaa. Kodissa on koko huoneiston alalta mukava lattialämmitys. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Olohuoneessa on takkavaraus.

Mukavasti yläkerrassa

Yläkerran aula avautuu neljään makuuhuoneeseen, joista suurimmassa on vaatehuone ja ranskalainen parveke. Ikkunallinen sauna ja tyylikkäät pesutilat tuovat lisäiloa elämään. Kodinhoitohuone on sijoitettu pesuhuoneen yhteyteen. Myös yläkerrassa on wc.

Koko perheen terassipiha

Avaa ovi ja astu omalle oleskeluun kutsuvalle terassipihallesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta terassille kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen sekä suojaisa leikkipaikka lapsille tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Katetulla terassilla on lasitusvaraus erilliseen hintaan.

Leikkipaikka, autokatos

Vantaan Saturnuksessa asutaan ihanan huolettomasti ja mukavasti. Oman terassipihan lisäksi taloyhtiöllä on viihtyisän suojaisa oleskelu- ja leikkipaikka. Autopaikat löytyvät autokatoksesta.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Asunto Oy Vantaan Saturnus

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja Vantaan Pakkalaan. Jos unelmoit paritaloasunnosta ja omasta pihasta, pian voit tehdä haaveistasi totta. Asuntojen ennakkomarkkinointi on alkanut. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta joulukuussa 2016
  • 20 % myyntihinnasta tammikuussa 2017
  • 20% myyntihinnasta maaliskuussa 2017
  • n. 20 % myyntihinnasta huhtikuussa 2017
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta kesäkuussa 2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 2 ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita, vastike 1,77 €/m²/kk  (sis.koron) 
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,54 €/m²/kk 

Laina-aika n. 25v valmistumisesta. Vastike laskettu n. 1,00 % korkoarvion mukaan. 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk